German
French
English
Castellano
Català
Habitadapta inici
Habitadapta inici Habitadapta inici Habitadapta inici Habitadapta inici Habitadapta inici Habitadapta inici Habitadapta inici Habitadapta inici

Tot tipus de productes per donar suport a persones amb mobilitat reduïda, discapacitat física, psíquica, sensorial, malaltia i tractaments ortèsics i protèsics.

Al nostre establiment amb 27 anys d’experiència, trobarà tots els articles més representatius de l'ortopèdia, la farmàcia i la parafarmàcia, amb l'assessorament i la dispensació per part dels nostres farmacèutics i tècnics ortopèdics, per satisfer totes les seves expectatives i les prescripcions dels diferents centres mèdics.
Tanmateix, comptem amb la col•laboració dels especialistes més reconeguts de l'entorn, a fi i efecte d'evitar als pacients les molèsties i inconvenients de desplaçar-se. Així, poden fer totes les proves i les adaptacions adients sempre en el nostre establiment, amb tota garantia i de la manera més còmoda possible. 

Establiment :                                                                                                    Director Tècnic:
Farmàcia i Ortopèdia J.Gispert                                                         Jordi Gispert Espadalé
Carrer Carme Carles nº 16,                                                             Farmacèutic col·legiat Nº 756
17111 Vulpellac ( Forallac) – Girona                                                 Tècnic Ortopèdic membre de FETOR
Llicencia Nº FMO -007 cat.
Ortopèdia adherida al Catsalut  llicencia Nº 02299


HabitAdapta - C.Carme Carles, 16 - 17111 Vulpellac - Tel. 972 642 287 - info@habitadapta.com - Avís legal
Gestor web Comunicatek